Een nieuw avontuur

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 20:06

Ja het is nu eindelijk tijd!  Tijd voor mijn eigen avontuur, tijd voor een nieuwe plek en een nieuw hoofdstuk voor de familie Witter. Heel veel nieuwe lege bladzijdes te vullen met het maken van nieuwe herinneringen. Jaren lang hebben mijn vader en ik zij aan zij gewerkt aan Witter tweewielers maar nu is het moment waarbij wij allebei een nieuwe stap zetten en een andere rol gaan vervullen. Mijn vader Gerrit die dit jaar 80 is geworden kan het vanaf nu wat rustiger aan gaan doen en wat meer genieten van de rust. Al zal je hem denk ik dagelijks nog wel tegen komen op onze nieuwe werkplek. Want je kan de beste man wel uit de fietsen halen maar de fietsen toch echt niet uit zijn hart.  Maar ik ben blij dat er voor ons alle twee een nieuwe rol is weg gelegd.

Waarom vraag je je misschien af?

Waarom heb je de van Woustraat achter je gelaten en wil je verder in de Uiterwaardenstraat?  Ik heb echt een grote passie voor mijn vak, maar merkte ook dat die passie voor een groot deel lag bij het repareren en het oplossen van problemen op fiets gebied. De laatste jaren is er in fietsland veel veranderd en zijn er veel grote internet verkopers bijgekomen die onder de verkoopprijs zijn gaan verkopen. Dit legde veel druk bij de kleine fietsen winkels en dus ook bij ons. Het gaf misschien daarom ook wel te veel druk en was ik bezig met verkoop dat ons eigenlijk niet veel opleverden. Ik wilde graag fietsenmaker blijven en ook het liefst voor mezelf, maar had ook de vraag is deze vernieuwde branche het nog wel waard? Gelukkig is het antwoord, JA, dat is het voor mij nog steeds maar dan wel op de andere manier. Deze werkplaats ‘t fiets hart is het beste voor mij uit twee werelden. Aan de ene kant doen wat ik het liefst doe, fietsen repareren, kennis overdragen naar de klant over onderhoud. En aan de andere kant minder druk, minder druk van een winkel en het moeten verkopen. Natuurlijk is er nog wel verkoop maar het hoofddoel is veranderd. Ik en mijn vader hebben voor 100% vertrouwen in dit nieuwe avontuur. En ik hoop vele van jullie ook!

Niks is zeker in het leven dat hebben we allemaal het afgelopen jaar nog maar is ondervonden, maar ik ben vooral nieuwsgierig naar de toekomst! Ik zou het leuk vinden nog veel oude gezichten te mogen zien op deze nieuwe locatie en ook veel nieuwe te mogen ontmoeten.

 

 

groetjes, Tom

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.