Over Ons "fietshart"

 

Ik ben Tom Witter en het fietsenmakers vak zit in mijn hart. Al vanaf mijn eerste stapjes ben ik opgegroeid met een sleutel in mijn hand en smeer op mijn toet. Als kleine jongen was ik elke dag al te vinden in de winkel van mijn vader Gerrit Witter.

Mijn vader is mijn alles, mijn grootse voorbeeld! Een man die altijd hard heeft gewerkt en alles gaf voor zijn zaak. Zijn Zaak die vele misschien wel kennen als Wittertweewielers op de van Woustraat in Amsterdam. Daar was hij de oudste fietsenmaker van de straat ( vanaf 1966). Mijn vader de fietsenmaker met de grote bos wit krullend haar. Van hem heb ik het oude vakmanschap van fietsenmaker geleerd en heb ik zelf de nieuwe technieken (zoals bijvoorbeeld elektrisch) bijgeleerd. Samen hebben wij vele jaren op de van Woustraat gewerkt maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur.

 

Mijn vader is dit jaar 80 geworden en nog steeds werkte hij meer dan 40 uur per week en nooit hoorde je hem klagen. Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur en ga ik verder met een Werkplaats op de Uiterwaardenstraat 316. De van Woustraat laten we achter ons en ga ik verder met 't Fietshart van Witter.

Want een fietshart dat hebben de Witter's  zeker. Ik (Tom) ben nu 35 jaar ben getrouwd en heb een zoon en ben helemaal klaar voor deze nieuwe fase. Ik ben net als mijn vader een harde werker en heb veel kennis te bieden op het gebied van fietsen en onderhoud. Ik hoop vele van onze oude klanten opnieuw te mogen ontvangen op de Uiterwaardenstraat 316, en ook nieuwe klanten te mogen begroeten en van dienst te kunnen zijn.

 

Dus ben je nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe plek?

Je bent altijd van harte welkom voor een praatje en een bakje koffie

groet, Tom