Onderhoud & service


Voor veel mensen in de stad is de fiets ‘het’ vervoersmiddel, en daardoor ook onmisbaar. Het trouwe stukje staal of aluminium brengt je in een mum van tijd overal waar je wezen moet. Het begint misschien al in de morgen, alle kinderen vastgebonden in hun stoeltjes op weg naar de crèche of school en daarna door naar het werk. Om 17.00 naar huis en stop je nog even bij de supermarkt en ga je daarna vol geladen met tassen en kinderen richting huis.

Je wilt daarom dat je fiets goed onderhouden is zodat je in alle hectiek van de dagen je geen zorgen hoeft te maken om de staat van je trouwe fiets.

Zoals onze naam al doet vermoeden zit het fietsen maken ons in het hart.

En nemen wij het onderhouden van jouw fiets met liefde op ons.

Voor elke grote of kleine klus staan wij met al onze kennis voor je klaar. We begrijpen ook dat het laten maken of onderhouden van jouw fiets, voor jou niet de leukste taak van de dag is. Daarom zorgen wij ervoor dat wij jouw fiets zo snel mogelijk weer rij klaar maken. Met onze service proberen wij het wegbrengen en ophalen van jouw fiets net even wat leuker te maken. ‘t Fiets hart staat voor eerlijkheid, vakmanschap, klantgerichtheid en humor.

Wij hopen daar jou mee van dienst te kunnen zijn.

 

 


Onderhoud & service Voor Diverse merken 

Sparta fietsen Die uitgevoerd zijn met Bosch en Shimano steps

Batavus fietsen Die uitgevoerd zijn met Bosch en Shimano steps

Hercules fietsen Die uitgevoerd zijn met Bosch en Shimano Steps

Cortina fietsen  Die uitgevoerd zijn met Bosch en Shimano Steps en Bafang

Fat bike`s knaap, doppio, Phatfour, Super73, Rad power ,Ruff Cycles ,Agm,

Van Moof, Cowboy, Veloretti, Lekker bike`s,